Şehri Nuh İlkokulu
YENİ MAH. ALİKER/2 CAD. 000 BLOK NO 6/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ŞIRNAK

VİZYON

Çalışanlarının görevlerini en iyi şekilde yapmanın huzurunu duyumsadığı,hizmeti alan öğrenciler ve sosyal çevrenin saygınlığını kazanmış;Demokratik, yaratıcı kişilik eğitimini esas alan, çağdaş-eğitim öğretim ilkeleri doğrultusunda sürekli gelişime dönük ‘ ÖĞRENEN OKUL ’ modeliyle gerek çalışma ortamı gerekse de öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden ve bu sebeple tercih edilen lider bir ilköğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrenen bir okul oluşturmak için varız. Öğrenmeyi öğretmek için varız Bilimsel düşünme,araştırma becerilerini kazandırmak için varız. Güvenli ve güvenilir bir okul oluşturmak için varız. İnsani değerleri benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak için varız. Çevremizde eğitimin niteliğini artırmak için varız. Özgüveni yüksek,çevreye karşı duyarlı,İnsan hak ve özgürlüklerine yüksek değer veren,onurlu ve kendi ile ve diğer insanlarla barışık bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencileri çağdaş yasama hazırlamak için varız.

08.30 14.20

Pansiyon Bilgisi